Stanovení obsahu vitaminu C

Sledování vlivů běžného zacházení se šťávou z citronu na oxidaci vitaminu C (stárnutí na vzduchu, vliv teploty nápoje, míchání nápoje plastickou resp. kovovou lžičkou atd.) s využitím kapalinové chromatografie HPLC.

 

Vedoucí práce:  Ing. Pavla Fojtíková, Ph.D. (pfojtikova_at_prf.jcu.cz)

Katedra: Ústav chemie a biochemie (Branišovská 1760,  pavilon C, České Budějovice)

Zaměření práce: laboratorní práce

Předpokládaná hodinová dotace:   4 - 6 hodin/týden

Souvislost praxe:  by měla být souvislá

Znalost anglického jazyka:  mírně pokročilý

Další informace: Není potřeba docházet často (každý týden), ale pokud se bude laborovat, je třeba souvislá hodinová dotace např. 6 hodin.

Přihlaste si
odběr newsletteru

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05 České BudějoviceTel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1

0