Skip to main content

OJZ 330 - TOEFL ITP Preparation. Grammar and Vocabulary

Popis kurzu:

  • Kód:

    OJZ 330

  • Název:

    TOEFL ITP Preparation. Grammar and Vocabulary

  • Zkratka:

    TOEFL GV

  • Délka trvání:

    1 semestr

  • Úroveň dle CEFR:

    B2 -C1

  • Kredity:

    2

  • Cílová skupina studentů:

    Kurz je určen studentům, kteří na konci semestru chtějí skládat zkoušku TOEFL ITP.

  • Vstupní požadavky/úroveň studentů dle CEFR:

    B2

Pokud si nejste jisti, využijte rozřazovací test nebo „CEFR self assessment grid“ na našich webových stránkách.

  • Cíl:

    Cílem předmětu je seznámit studenty s hlavními typy úkolů v testu TOEFL ITP v části Structures and Written Expressions. Zahrnuty budou také dovednosti potřebné pro úspěšné zvládnutí tohoto typu testu. Studenti si zdokonalí svou znalost gramatiky a slovní zásoby s důrazem na akademický jazyk.

  • Obsah/charakteristika kurzu:

    Cvičení zahrnují celý přípravný kurz na test TOEFL – část Structures and Written Expressions se všemi typy testových otázek. Studenti si rovněž vyzkouší několik testů „nanečisto“. Pracuje se rovněž se slovní zásobou pro akademické účely.

  • Hodnocení/zápočet/příprava:

    Jedná o přípravný kurz ke zkoušce, důraz je tedy kladen na docházku a pravidelnou přípravu. Závěrečný test se nepíše. Minimální příprava je asi 1 hodina pro studenty na úrovni C1 a 2 hodiny pro studenty na úrovni B2.

  • Materiály:

    Cambridge Preparation for the TOEFL test, Longman Preparation Course for the TOEFL test, 400 Must-Have Words for the TOEFL.

  • Další požadavky:

    Kurz není možné navštěvovat bez registrace ve STAGu.

Přihlaste si
odběr newsletteru

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05 České BudějoviceTel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1

0