Skip to main content

O úpravě organizace výuky v letním semestru akademického roku 2020/2021

S ohledem na předpokládaná omezení výuky v letním semestru akademického roku 2020/2021 daná protiepidemickými opatřeními vydávanými příslušnými orgány České republiky stanovuji následující úpravy v organizaci výuky:

  1. Rozvrh letního semestru zůstává v platnosti, rozvrhové akce průběžných přednášek se přepnou do režimu bez prostoru, tj. zůstává čas jejich konání a další atributy. 
  2. Po dobu devíti týdnů, tj. do 18. dubna 2021, bude probíhat pouze distanční výuka. 
  3. Výuka všech přednášek bude provedena distančně a bude dokončena do 18. dubna 2021, tj. v devíti týdnech. Do konce semestru mohou být poskytovány konzultace dle potřeb studentů. Vyučující zajistí on-line studijní materiály v potřebném rozsahu. Pro výuku přednášek lze využít i rozvrhové časy praktických cvičení a seminářů.   
  4. Zkoušky z předmětů sestávajících pouze z přednášek lze konat ihned po dokončení jejich výuky, tj. po 18. dubnu. 
  5. Prezenční výuka praktických cvičení a seminářů bude, pokud to protiepidemická nařízení dovolí, probíhat od 19. dubna. Pro výuku cvičení a seminářů lze využít i rozvrhové časy přednášek.   
  6. Prezenční konzultace studentů s vyučujícími jsou povoleny ve formátu „jeden na jednoho“ v rámci celého semestru při dodržení protiepidemických opatření.
  7. V případě potřeby je povoleno organizovat náhradní výuku mimo rozvrh, a to i ve dnech pracovního klidu. Termíny náhradní výuky, pokud je tato povinná, koordinují vyučující se studenty tak, aby studentům nevznikaly kolize s jinou povinnou výukou.
  8. Místnosti pro náhradní výuku rezervuje výhradně rozvrhář.
  9. Pokud od třetího týdne semestru, tj. od 1. března, dojde k příslušnému rozvolnění protiepidemických opatření, bude výše zmíněný režim k uvedenému datu převeden do  prezenční  výuky cvičení a seminářů s ohledem na maximální povolenou velikost skupin. 

 

V Českých Budějovicích, 30. 1. 2021

Prof. Ing. Hana Šantrůčková, CSc.

Přihlaste si
odběr newsletteru

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05 České BudějoviceTel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1

0