Středoškolská odborná činnost

Odborné stáže a středoškolská oborná činnost je mezi studenty stále velmi populární. Ti z Vás, kteří mají zájem vyzkoušet si práci vědeckého pracovníka, nebo proniknout hlouběji do oboru se o to u nás na fakultě mohou pokusit. Nabízíme Vám možnost zapojit se do vědeckého týmu a zahájit si svůj vlastní výzkum, nebo se přidat k některému již probíhajícímu a to s odborným dohledem některého z našich specialistů v oblasti biologie, fyziky, chemie nebo matematiky.

Můžete si navrhnout konkrétní téma, nebo stačí napsat, jaká oblast přírodních věd Vás zajímá  a doladíme téma po poradě s některým z našich odborníků. 

Každoročně naše fakuta přijme na dvě desítky středoškolských studentů.

V případě zájmu piště na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05 České BudějoviceTel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1

0