Skip to main content

Přírodovědecká fakulta JU

Školící centrum PRUSA EDUCATION

Přírodovědecká fakulta JU se stala jedním z 11 oficiálních školicích center programu PRUSA EDUCATION budovaných leaderem v oblasti 3D tisku, společností PRUSA RESEARCH.

Využití a výuka 3D tisku má na naší fakultě hlubokou historii.  Dlouhodobá spolupráce, aktivní využívání technologií společnosti spolu s profesionálním přístupem, nasazením a výsledky pana Mgr. Jakuba Geyera, Ph.D. z Katedry informatiky napomohli skutečnosti, že jsme prošli přísnými kritérii, které PRUSA RESEARCH vyžaduje pro zajištění špičkové kvality svých výukových center.

Od zimního semestru 2024/25 pořádáme kurzy a workshopy dle následující aktuální nabídky školení:

  • Základní uživatelské školení na 3D tisk
  • Pokročilé ovládání PrusaSliceru
  • Údržba a servis 3D tiskárny

1denní školení jsou nyní určena zejména pro školy a vzdělávací instituce. V blízké budoucnosti je v plánu rozšíření služeb školicího centra pro veřejnost a firemní sektor.

Školení jsou vedena certifikovanými specialisty, absolventi kurzů obdrží rovněž certifikaci od PRUSA RESEARCH. 

Výukou Vás budou provázet naši profesionální lektoři - Mgr. Jakub Geyer, Ph.D. a Tereza Maděrová.

Kompletní informace o programu PRUSA EDUCATION naleznete na stránkách:  https://education.prusa3d.com/cs

Registrace účastníků je prováděna rovněž na stránkách projektu PRUSA EDUCATION: https://education.prusa3d.com/cs/skoleni

 

Sledujte aktuality a naše sociální sítě, popř. stránky projektu viz výše.  S dostatečným předstihem Vás zde budeme vždy informovat o vypsaných termínech školení.

 

Infoleták ke stažení: >>zde

Prezentace PRUSA EDUCATION: >>zde

 

 

  • Přečteno: 1469

Přihlaste si
odběr newsletteru

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05 České BudějoviceTel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1

0